Nyílászárók Velux tetőtéri ablakok
Standard felső kilincses   

Alsó kilincses tetőtéri ablak

A ThermoTechnology? hőszigetelési rendszerrel az új energiaoptimalizált tetőtéri ablakunk átlagon felüli hőszigetelési teljesítménnyel bír. Így otthona kiváló energiahatékonyságú és meleg marad télen. Továbbá a speciális gumitömítés fokozottabb légzárást nyújt, a belső ragasztott üveg pedig extra biztonságot. A formatervezett, cink alsó kilincs az ablakot az ideálisnál magasabb térdfalhoz teszi megfelelő választássá (ahol a kilincs még kézzel elérhető).



Az egyedülálló hőszigetelési képességű, modern anyagok és az új, innovatív Thermo Technology?  hőszigetelési rendszer az Ön ablakát extra erős pajzzsá teszik a széllel és a hideg levegővel szemben. Az eredmény kevesebb energiaveszteség és magasabb fokú energiahatékonyság.

Intsen búcsút a huzatnak! A speciális gumitömítés tökéletesíti az ablak légzárását, hogy legjobb legyen a kategóriájában. Eredményképpen Ön nagyobb komfortot élvezhet, a legkisebb huzat nélkül. A ThermoTechnology? hőszigetelési rendszerrel kombinálva az ablak kiváló energiahatékonysággal bír.

Ön biztonságban alhat, dolgozhat vagy játszhat az ablak alatt - a belső ragasztott üvegnek köszönhetően. Ha erős ütés hatására az üveg eltörik, nem lesz szilánkos és nem esik ki. Ideális megoldás abban az esetben, ha fokozottabb biztonságra vágyik.



Hová ajánljuk?

Alsó kilincses fa tetőtéri ablakunkat elsősorban nappaliba, hálószobába ajánljuk, azokban az esetekben amikor a magas térdfal miatt nincs lehetőség felső kilincses kézzel történő ablak működtetésre. A javasolt térdfalmagasság alsó kilincses ablakok beépítésekor: 130-150 cm között.
Fontos! Kevesebb, mint 130 cm térdfalmagasság esetén felső kilincses tetőtéri ablakokat javaslunk a kényelmes működtetés érdekében.

Válassza ki a tetőtéri ablaktípust és a beépítési magasságot

A legtöbb esetben a felső kilincses tetőtéri ablakokat ajánljuk. A tetőtéri ablakot célszerű alacsonyan (a padló felett 90 cm-rel indítva) beépíteni - ez nagyszerű kilátást biztosít a környezetre, és elegendő helyet hagy alatta a bútorok számára.