Nyílászárók Velux tetőtéri ablakok
Standard felső kilincses   

Felső kilincses fa tetőtéri ablak

Az új, energiaoptimalizált, felső kilincses tetőtéri ablakunkkal otthona meleg és energiahatékony marad télen. Az innovatív ThermoTechnology? hőszigetelési rendszernek a speciális gumitömítésnek köszönhetően pedig, e tetőtéri ablakunk kiváló hőszigetelő képességgel bír. Az egyedülálló felsőkilincs a legtöbb beépítési magasságban kényelmes működtetést nyújt akkor is, ha asztal vagy kanapé kerül az ablak alá.

Ha egy napon arra vágyik, hogy felső kilincses Standard Plus ablakát egyetlen gombnyomással működtesse, könnyen továbbfejlesztheti elektromosan mozgathatóvá a KMG jelű motorral és a KUX jelű irányítóegységgel. Ez a megoldás praktikus kézzel nem elérhető magasságban beépülő ablakok, illetve a GLU típus esetén is.
termékelőny

A modern ThermoTechnology? hőszigetelési rendszerrel ablaka extra erős pajzzsá válik a széllel és a hideg levegővel szemben. Az extra légzárás érdekében, speciális gumitömítéssel az ablak magasabb fokú energiahatékonyságot nyújt, és melegebben tartja otthonát.
termékelőny

Belső biztonsági üveg az Ön nyugalmáért
Ön biztonságban alhat, dolgozhat vagy játszhat az ablak alatt a belső ragasztott üvegnek köszönhetően. Ha erős ütés hatására az üveg eltörik, nem lesz szilánkos és nem esik ki. Ideális megoldás abban az esetben, ha fokozottabb biztonságra vágyik.



Válassza ki a tetőtéri ablaktípust és a beépítési magasságot
A legtöbb esetben a felső kilincses tetőtéri ablakokat ajánljuk. A tetőtéri ablakot célszerű alacsonyan (a padló felett 90 cm-rel indítva) beépíteni - ez nagyszerű kilátást biztosít a környezetre, és elegendő helyet hagy alatta a bútorok számára.

Hová ajánljuk?

Felső kilincses fa tetőtéri ablakunkat elsősorban nappaliba, gyerekszobába, hálószobába és dolgozószobába ajánljuk. A felső kilincs abban az esetben is kényelmes ablaknyitást és zárást tesz lehetővé, ha az ablak alá bútorokat helyez. 

Mivel a tetőtéri ablakok több fényt engednek be otthonába, mint a homlokzati ablakok, világosabb és tágasabb érzést nyújtanak nappalijában. Fantasztikus kilátás nyílik az égboltra vagy lakásának környékére. Tapasztalni fogja azt is, hogy tetőtere tovább marad világos, mint a lakás többi, homlokzati ablakos helyiségei.

A VELUX felső kilincses standard plus tetőablak ideális megoldás gyerekszobába is. Egy gyerekbirodalomnak napközben világosnak és friss levegőjűnek kell lennie, éjjel viszont sötétnek és megfelelően szellőzőnek. A rétegragasztott belső biztonsági üveg lehetővé teszi, hogy a gyerekek nyugodtan játsszanak akár a szobában is - ha erős ütés hatására az üveg eltörik, nem lesz szikánkos és nem esik ki az ablakkeretből. 

Az ideális térdfalmagasság maximum 130 cm.